Skip to main content

Camps de treball a Catalunya Estiu 2015

camps de treball - casesdecolonies.cat-3
Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural…) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.

A Catalunya, els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut i tenen una durada de 15 dies, en període de vacances.

Els i les joves de Catalunya poden participar també en nombrosos camps de treball arreu del món, en diferents modalitats: n’hi ha que duren quinze dies, a l’estiu; i n’hi ha de fins a 6 mesos, a països del sud…

Si tens entre 14 i 29 anys i vols viure una experiència de contacte i d’intercanvi amb una comunitat, no ho dubtis: els camps de treball t’esperen. Vols viure un estiu diferent? Consulta la nostra oferta!

camps de treball - casesdecolonies.cat
camps de treball - casesdecolonies.cat-2
Més informació: http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/camps_de_treball