Borsa Monitors

Aquest és un espai perquè els monitors i monitores puguin anunciar la seva oferta i les cases i allotjaments publicar les seves demandes.

La publicació de nous anuncis està temporalment deshabilitat.

Monitora casals/casa de colonies
Noa
Hola, em dic Noa tinc 18 anys i m’agradaria treballar amb vosaltres. Tinc experiencia amb nens i he realitzat el curs de monitora. Finalitzo les practiques aquest 22 de març i tindré disponibilitat completa
Publicat: 13/03/2024
Contacte
Monitora de lleure
Clara
Soc la Clara i tinc 18 anys. M agradaria treballar com a monitora a unes colonies ja que sempre he estat molt en aquest “mon” perquè tots els anys he marxat de colonies ( amb l’escola, castells etc) i m agrada molt l ambient.
Publicat: 16/03/2024
Contacte
Monitora de lleure
Maria
Busco feina com a monitora de lleure en cases de colònies de Catalunya. Coneixements en idiomes: – Català – Castellà – Anglès – Francès – Xinès Coneixements en dansa: – Hip hop – Locking – Popping – Dancehall – House – Waacking- Comercial Coneixements en música: – Piano – Violí – Cant Actualment estudiant de Dret a la UB.
Publicat: 12/03/2024
Contacte
Busco feina per l’agost
Martí
Hola! Em dic Martí Llopis, tinc 19 anys i soc un monitor amb títol que vol continuar creixent en aquest sector. M’encantaria començar a aprendre i guanyar experiència amb les colònies i campaments, però estic obert a qualsevol oferta. Tinc disponibilitat total a partir del 29 de juliol i moltes ganes i energia!
Publicat: 07/03/2024
Contacte
Monitora de lleure
Itziar
Noia de 24 anys, on he dedicat 2 anys com a monitora d’estiu i 2 anys més com a monitora de colònies, consolidant la meva experiència, per acabar actualment sent orientadora educativa. Durant aquests anys, he creat entorns segurs i estimulants, fomentant el creixement personal i la diversió. La meva passió és contribuir al desenvolupament de petits a joves, i aquest estiu, estic emocionada per oferir una experiència enriquidora i inoblidable. ☀️🏕️
Publicat: 05/03/2024
Contacte
Busco casa per fer pràctiques
Miquel
Sóc un jove de 18 anys que no fa gaire s’ha tret el curs de monitor de lleure, però necessita fer unes pràctiques per aconseguir el títol i considero que una casa de colònies em seria ideal per arribar a les hores necessàries. Sóc responsable i ser tractar amb els infants. Em podria incorporar immediatament.
Publicat: 27/02/2024
Contacte
Busco feina de monitora
Èlia
Hola! Soc l’Èlia una noia de 21 anys que està buscant feina per aquest estiu del 2024 de monitora tant de casals com de colònies. Tinc molta experiència amb els infants de totes les edats, em descric com una persona molt creativa que li agrada molt fer tallers, jocs etc i sobretot passar-ho molt bé amb els infants.
Publicat: 20/02/2024
Contacte
Monitora colònies o Casals d’estiu
Laia
Hola! Sóc la Laia i tinc 18 anys. Tinc experiència en casals d’estiu, menjador i monitora esportiva. Busco feina per aquest estiu 2024, tot i que tinc disponibilitat també a Setmana Santa. Gràcies!
Publicat: 19/02/2024
Contacte
Busco feina de monitora de lleure
Anna
Hola! Em dic Anna, tinc 30 anys i visc a l’Alt Empordà. Soc tècnica en educació infantil. Estic interessada i tinc moltes ganes de treballar en l’àmbit del lleure. La meva disponibilitat és tot l’any. Disposo del títol de monitora de lleure. Atentament Anna.
Publicat: 19/02/2024
Contacte
Monitora colònies!
Lidia
Bones! Em dic Lidia i tinc 26 anys. Tot i que ara no exerceixo, porto al món del lleure molts anys. Tinc el CFGS d’Animació i activitats fisicoesportives i el títol de monitora de lleure. Vaig començar treballant com a monitora de psicomotricitat i entrenadora de bàsquet, tot i que també he sigut monitora a casals/colònies i monitora d’educació emocional. Sempre he tingut molta facilitat per tractar amb els infants i gaudeixo molt treballant i aprenent amb ells.
Publicat: 19/02/2024
Contacte
Monitora de colònies en anglès!
Elena
Hola! Sóc l’Elena i tinc 21 anys. En uns mesos em graduo com a psicòloga i treballo com a professora d’anglès d’acadèmia (nivell C1-C2) fa més de tres anys. També he treballat com a animadora infantil a l’empresa “Animacions Barcelona” i tinc experiència com a monitora de casal d’estiu des de fa quatre anys. Busco feina com a monitora de colònies aquest estiu, amb possibilitat de que aquestes siguin en anglès, i adaptabilitat a qualsevol rang d’edat. Tinc molta energia per a aprendre i fer de les colònies d’estiu la millor experiència per les nenes i els nens que hi vulguin participar 🙂 Si voleu saber-ne més, al meu CV trobareu detalls! (correu electrònic: elenacuadrosurbano@gmail.com)
Publicat: 19/02/2024
Contacte
Monitor temporada d’estiu
Martí
M’ofereixo com a monitor de colònies per a la temporada d’estiu de 2024. Tinc 21 anys, experiència en el lleure des dels 17 anys, i el títol de monitor de lleure. Em podeu contactar al correu. El meu cv: https://shorturl.at/ijOST Moltes gràcies 😉
Publicat: 18/02/2024
Contacte
Monitor
Pere
Bones, tinc el títol de monitor de lleure i entrenador de fútbol i voldria treballar aquest estiu com a tal. Gràcies
Publicat: 16/02/2024
Contacte
Interessada amb les ofertes de monitoratge
Txell
Hola, soc una noia jove de 20 anys i estic interessada en la posició de monitora. Estic buscant oportunitats de treball com a monitora aquest estiu 2024, i em desplaço per la zona de Barcelona i Lleida. M’interessa tant feines a cases de colònies,com campaments, casalets, extraescolars… Estic preparada per assumir la responsabilitat de guiar i acompanyar els nens en les seves experiències. He crescut vinculada al CAU i aquest és el meu primer any com a monitora (cap). M’apassiona participar en espais de lleure on els nens aprenen a través del joc, la creativitat i l’ensenyament. Recentment, he completat el curs de monitora, adquirint coneixements valuosos que estic desitjant aplicar. Salutacions, Txell
Publicat: 14/02/2024
Contacte
Monitora de lleure
Clàudia
Bon dia m’interessaria rebre ofertes per realitzar de monitora de lleure en cases de colònies de la provincia de Girona per setmana santa i estiu 2024. Gràcies
Publicat: 11/02/2024
Contacte
Monitora d’estiu especial
Frida
Hola soc una noia de 19 anys que busco treballar com a monitora en una casa de colonies durant l’estiu, busco unes colonies amb nois amb diveritat funcional, ja que es positiu per els meus estudis i experiencia!
Publicat: 07/02/2024
Contacte
Monitora de lleure
Noa
Hola soc la Noa una noia de 21 anys, tinc el titol de guia en el lleure, el titol de monitora. Desde petita la meva il lusio cada any era la epoca de colonies i vull seguir anant hi pero ara com a monitora. Tinc disponibilitat tot lany i moltes ganes de treballar i transmetre als infants la meva passio per les colonies.
Publicat: 05/02/2024
Contacte
monitora colònies estiu 2024
Fiona
Em dic Fiona, m’agradaria ser monitora durant la temporada d’estiu del 2024. M’estic treient el titol i el tindré per la temporada d’estiu. Tinc experiència prèvia treballant com a monitora.
Publicat: 03/02/2024
Contacte
Monitora de lleure
Alba
Bona tarda, El meu nom és Alba Pascual González, tinc 26 anys, soc educadora infantil, monitora de lleure i en 4-5 mesos mestra d’educació infantil. M’agradaria treballar el mes de juliol de 2024 com a monitora de lleure, ja sigui en casals, campaments, colònies o similars. Espero una resposta aviat. Gràcies
Publicat: 03/02/2024
Contacte
Busco feina de monitor de cases de colònies!!!
Eric
Soc animador sociocultural i m’agradaria molt treballar a cases de colònies. Em considero una persona molt oberta, inclusiva, treballador en equip, optimista, flexible i per suposat treballador! Espero les vostres propostes, gràcies i adeeeu!!
Publicat: 26/01/2024
Contacte
Pràctiques per el títol de monitor de temps lliure
Maria
Hola! Som la Maria, tinc 18 anys i estic mirant de trobar unes colònies o campament antes de l’estiu per poder fer les meves pràctiques. Em consider una persona organitzada, empàtica i activa; sempre estic fent coses tant siguin manuals com altre mena de plans. També som escolta des de fa molts d’anys i això fa que tengui en compte tot tipus de jocs. Per altre banda m’avenc molt amb els nens i en general tinc bona relació. Ara mateix estic estudiant 1r d’infermeria a la provincia de Barcelona i per això tindria més facilitat en treballar per aquella zona. En cas de que necessiteu alguna monitora en pràctiques no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Gràcies!!
Publicat: 25/01/2024
Contacte
Monitora de lleure
Sara
Hola, soc la Sara i estic buscant una casa de colònies on poder treballar durant aquest estiu 2024 com a monitora. Tinc experiència dintre del món laboral de l’hosteleria i ara que ja tinc el títol de monitora voldria provar de treballar dintre de l’àmbit del lleure. Estic estudiant Belles Arts i penso que la creativitat em podria ajudar moltíssim a l’hora d’organitzar activitats diferents i artístiques. Gràcies!
Publicat: 22/01/2024
Contacte
Monitora de Colònies/Casals
Pilar
Estic interessada en treballar com a monitora de colònies o de casals durant tot l’any. Tinc el grau superior d’animació i ensenyament sociocultural i moltes ganes de treballar!!!
Publicat: 11/01/2024
Contacte
Monitora infantil
Berta
Hola! Sóc la Berta, tinc 20 anys i aquest és el meu últim curs dels estudis professionals que estic fent de teatre. Busco feina per aquest estiu 2024, tot i que tinc disponibilitat també a Setmana Santa. Tinc experiència en el món laboral de l’hosteleria però sempre se m’han donat molt bé els nens de qualsevol edat, ja que m’encanten i tinc facilitat en activitats lúdiques. M’encantaria ser monitora de colònies ja que tinc bons records de quan jo hi anava. A la vostra disposició 🙂 Moltes gràcies!
Publicat: 19/12/2023
Contacte
Si vols saber més de mi, llegeix-me!!
Gisela
Sóc la Gisela i m’agradaria poder agafar experiència amb cases de colònies. Tinc el cicle mig d’integració social i el curs de monitora. Tinc experiència amb adolecents, ja que he estat a un institut. També amb elumnes NESE. M’agrada molt treballar i implicar-me en la feina que faig. Sóc molt organitzada però sobretot m’agrada fer les coses bé i que entre totes poguem arribar a fer-ho lo millor possible!! Gràcies per llegir-me!
Publicat: 19/12/2023
Contacte
Monitor
Albert
Sóc l’Albert un jove de 25 anys amb molta experiència en el món del lleure, He estat cinc anys, monitor de l’esplai Espurna al barri de Sants, Compto amb el títol de monitor i carnet de moto amb moto pròpia. Sóc una persona molt enèrgica motivada i divertida, segura de si mateix i amb capacitat per a resoldre conflictes. En cas de que necessiteu algun monitor per a la vostra casa de colònies no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.
Publicat: 17/12/2023
Contacte
Monitora de lleure
Laura
Hola, soc la Laura, i m’agradaria formar part del vostre equip durant el curs 2023-2024, de monitora de lleure. Estic interessada en cases de colònies i campaments. Soc TEI d’educació Infantil. Tinc el títol de monitora de lleure, he treballat en casals d’estiu i també he fet diversos “bolus” en celebracions de casaments, etc. Actualment estic cursant Animació Sociocultural i Turística. Espero poder treballar amb vosaltres! Gràcies. Laura Castaño Encinas
Publicat: 14/12/2023
Contacte
Monitora de lleure
Anna
Bones, Em dic Anna i us escric perquè busco una feina conectada amb l’educació i la creativitat del joc.
Publicat: 14/12/2023
Contacte
Monitora els caps de setmana
Lola
Hola! Sóc la Lola. Sóc monitora de lleure des de fa 3 anys. Tinc experiència en colònies, casals i menjadors. Els meus punts forts a l’hora de treballar son la empatía i la bona actitud entre d’altres. Si necessiteu monitora de lleure els caps de setmana no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Gràcies.
Publicat: 13/12/2023
Contacte
Oferta monitora de lleure
💬 Gabriela Sánchez
Hola, m’agradaria treballar durant el curs 23/24, a partir del setembre, de monitora de lleure, tant en campaments, com en sortides escolars o cases de colònies. Estic molt motivada i tinc molta experiència treballant en l’àmbit del lleure amb infants i joves de totes les edats. Soc de Barcelona, he anat al cau tota la vida, compto amb el títol de monitora de lleure i també amb molta disponibilitat.
Publicat: 2/08/2023
Contacte
Monitora de lleure
💬 Meritxell Oliva
Sóc una noia de 30 anys amb estudis de mestre d’Educació Infantil i amb el carnet de monitora de lleure. També soc Vetlladora Escolar. M’agradaria trobar alguna feina relacionada amb l’àmbit de lleure.
Publicat: 27/07/2023
Contacte
Sol·licitud de pràctiques de monitora
💬 Paula Vilella
Hola, Recentment he assistit a un curs de monitor de lleure i temps lliure i a causa d’aquest fet necessito realitzar unes hores de pràctiques no remunerades com a monitora, si és possible en unes colònies perquè crec que podria encaixar al ser una persona empàtica, responsable i amb moltes ganes de treballar amb infants o adolescents. Si teniu en consideració aquest anunci, no dubteu a escriure’m. Moltes gràcies,
Publicat: 7/07/2023
Contacte
Monitora casa de colònies/campaments
💬 Gloria Roger
Hola! Em dic Glòria i busco feina de cara el estiu, Juliol i/o Agost i si pot ser tambe en temporada escolar, com a monitora de en cases de colònies. Tinc experiència al sector amb diferents grups d’edat i exercint diferents funcions. (en el cau, casals, cases de colonies) M’encantaria que comptessiu amb mi, tinc moltes ganes de treballar! Si esteu interesats, no tinc cap problema fer-hos arribar el meu CV. Moltes gràcies
Publicat: 28/06/2023
Contacte
Monitora de lleure (colònies d’estiu)
💬 Alba Garcia
Hola!! Sóc Alba Garcia, estudi Educació Social a la Universitat Ramon Llull, sóc una persona molt responsable, dinàmica i m’encanta treballar en equip. Disposo del títol de Monitora de Temps Lliure i tinc experiència en colònies escolars com a monitora. Estic interessada en alguna oferta de treball per a colònies durant el mes de juliol.
Publicat: 27/06/2023
Contacte
Monitora de lleure
💬 Eva Cuello
Hola! Soc l’Eva, tinc 19 anys i estic cercant feina com a monitora de lleure per aquest estiu 2023. Valoro molt la importància de l’educació en el lleure com un pilar fonamental en l’educació dels infants. Soc una noia responsable, creativa, organitzada, amb capacitat de treballar en equip i amb moltes ganes d’aprendre. Tinc molta energia i capacitat de resolució de problemes. A més, sempre m’han resultat molt interessants les activitats físiques i esportives i les activitats a la natura. La meva disponibilitat és durant el mes de juliol, tant matins com tardes. Espero que el meu perfil s’adapti als requisits que esteu cercant. Gràcies!
Publicat: 22/05/2023
Contacte
Inserció – Voluntariat Grup Inclusió
💬 Fundesplai
Des del departament d’acció social i educativa de Fundesplai, estem portant el projecte SINGULARS 23 amb el grup de joves monitors d’inclusió. Aquest projecte tracta de formar i donar suport a persones amb diversitat funcional, alhora que aprenen a ser ajudants de monitor de lleure. Aquest projecte va iniciar a finals de febrer i acaba a mitjans de juliol. Ens posem en contacte per saber si, de cara al mes d’agost o setembre, teniu pensat poder oferir un contracte laboral i, en cas afirmatiu, si podríeu comptar amb algun dels nostres estudiants, per al finalitzar el certificat de professionalitat tenir un primer contacte “laboral”. Tots ells son joves tenen capacitats i creiem que els seus perfils poden ser molt vàlid. En cas afirmatiu, us facilitaríem sense cap compromís, els seus currículums, podríem programar entrevistes i tot el que calgués.
Publicat: 29/05/2023
Contacte
Monitora de lleure
💬 Flàvia
Hola! Tinc 21 anys i he treballat com a monitora de lleure durant 5 anys, un any realitzant un taller educatiu en una escola de Sabadell, com a dinamitzadora d’espais de lleure i com a monitora de casals d’estiu. A més, estic graduada en Antropologia Social i Cultural i tinc titulació de C1 advanced d’anglès. Busco feina de monitora aquest estiu, disponibilitat completa i disposada a desplaçar-me i pernoctar! Moltes gràcies!
Publicat: 31/05/2023
Contacte
Busco feina, temporada d’estiu
💬 Didac
Holaaa, em dic Didac Ferré, soc de Freginals, tinc 16 anys, soc una persona molt amable i molt treballadora, m’agradaria treballar aquest estiu de monitor de lleure, ja que estic fent el curs de Grau Mitja de Guia en el Medi Natural i de temps Lleure, en aquestos moments estic fen practiques de monitor a l’empresa Deltaventur. M’agrada molt estar-hi amb els nens. Fins haviattt!!!
Publicat: 3/06/2023
Contacte
Interessada amb les ofertes de monitoratge
💬 Txell
Hola, Soc una noia jove de 20 anys i estic interessada en la posició de monitora. Estic buscant oportunitats de treball com a monitora aquest estiu 2023, i em desplaço per la zona de Barcelona i Lleida. M’interessa tant feines a cases de colònies,com campaments, casalets, extraescolars… Estic preparada per assumir la responsabilitat de guiar i acompanyar els nens en les seves experiències. He crescut vinculada al CAU i aquest és el meu primer any com a monitora (cap). M’apassiona participar en espais de lleure on els nens aprenen a través del joc, la creativitat i l’ensenyament. Recentment, he completat el curs de monitora, adquirint coneixements valuosos que estic desitjant aplicar. Salutacions, Txell Capdevila
Publicat: 7/06/2023
Contacte
Monitor de lleure Colònies estiu
💬 Martina
Hola! Em dic Martina, tinc 19 anys i visc al Maresme. Soc sanitaria i una noia molt alegre i amb iniciativa. Estic interessada i i tinc moltes ganes de treballar en colònies aquest estiu. Tinc disponibilitat el mes de Juliol. Tinc el títol de monitora de lleure. Una salutació. Atentament, Martina
Publicat: 7/06/2023
Contacte
Monitora en pràctiques
💬 Renée Estrada
Hola! Em dic Renée i tinc 19 anys, acabo de fer el curs de monitora de lleure i estic buscant pràctiques en una casa de colonies aquest estiu 2023. Estic motivada per poder començar a gaudir juntament amb els nens i nenes. Gràcies!
Publicat: 7/06/2023
Contacte
Busco feina de Monitora per l’estiu
💬 Judit Gonzalez
Em dic Judit, tinc 22 anys i soc Integradora Social i Monitora de lleure. Porto tres anys treballant en aquest àmbit en casals i colònies d’estiu, excurcions i colònies escolars amb pernoctació. Tinc disponibilitat completa tot el Juliol i Agost. Gràcies!
Publicat: 8/06/2023
Contacte
Monitora de lleure, temporada d’estiu
💬 Mireia Vilaseca
Hola!!, em dic Mireia, soc de La Seu d’Urgell. Estic estudiant Ciències Ambientals. M’agradaria treballar aquest estiu en alguna casa de colònies. Tinc vint-i-un anys, tinc el títol de monitora de lleure amb Pere Tares, també tinc el de premonitòria. He treballat en esplais d’estiu i soc monitora en un CAU. Tinc disponibilitat tot el juliol. Moltes gràcies. Atentament, Mireia.
Publicat: 14/05/2023
Contacte
Busco pràctiques lleure casa colònies
💬 Adrià
Bon dia, La meva motivació en el món del lleure ve de molt enrere, l’educació i el contacte amb els infants i joves sempre m’ha entusiasmat i motivat fora de l’àmbit acadèmic en el qual estic formant-me com a enginyer informàtic. Tinc disponibilitat immediata i mobilitat completa. Tinc moltes ganes de treballar 🙂 Fins aviat!!
Publicat: 12/05/2023
Contacte
Monitora de lleure
💬 Lucia
Bon dia , soc la Lucia, Tinc 20 anys i m’ofereixo a treballar de monitora de lleure en casals o colònies durant el mes de juny . Tinc el títol
Publicat: 05/05/2023
Contacte
Quatre monitors busquen feina
💬 Marçal
Em dic Marçal, tinc 23 anys i tinc el títol de director de lleure. Jo i 3 amics més, tots amb el carnet de monitor, estem buscant una casa de colònies on treballar durant aquest juliol. Som de Manresa, i tenim molts anys d’experiència al cau i a l’esplai, i també treballant a casals els estius. Aquest any ens encantaria poder treballar junts, perquè formem un bon equip, sabem fer de monitors, tenim molt cap, i creiem que ens ho podem passar molt bé!
Publicat: 05/05/2023
Contacte
Monitora colònies d’estiu
💬 Xantal
El meu nom és Xantal, actualment estic cursant CFGS d’educació infantil en el qual he tingut contacte amb infants i he fet dinàmiques de grup. També he cuidat de nens en alguns casos i he fet de professora particular. Em gestiono bé davant de grups d’infants, ja que tinc recursos i habilitats amb les quals puc treballar, a més a més també he fet suplències a extraescolars. Ara, tinc disponibilitat total els caps de setmana, a partir de l’1 de juny tindré disponibilitat de tardes i caps de setmana total i a partir del dia 16 de juny total. Encara que si algun dia puntual és necessari cobrir un dia sencer, no hi hauria problema.
Publicat: 03/05/2023
Contacte
Monitora de lleure per marxar de colònies!
💬 Sara Viu
Hola! Em dic Sara Viu, tinc 19 anys i visc a Barcelona, tot i que passo gran part del meu temps a Caldes de Montbui, on vaig al cau des de molt petita i on sóc actualment cap. M’encantaria marxar de colònies la última setmana de Juliol (del 24 al 30). M’encanta passar temps amb infants i adolescents, jugar, educar i passar bones estones amb totes elles. QUIN ÉS EL MEU PERFIL? Sóc estudiant actual d’una doble titulació de Comunicació audiovisual i Gestió d’informació i documentació digital. Tinc facilitat per la comunicació, excel·lència en el treball en equip i disposició per a afrontar reptes de tota mena. Destacada proactivitat, assertivitat, pensament crític i responsabilitat. Curiosa, amb energia i moltes ganes d’aprendre. Ús fluid de català, castellà i anglès, i nocions bàsiques de Llengua de Signes Catalana. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL Monitora de lleure – Agrupament Escolta el Pasqualet Entrenadora de gimnàstica – Associació Esportiva de Gràcia Professora particular d’anglés – A alumnes d’entre 6 i 12 anys. Cura de nadons i infants (cangur) – A infants d’entre 2 i 7 anys. FORMACIÓ – Nivell A2 de Llengua de Signes Catalana (LSC) – Estada de 5 mesos a Irlanda – Batxillerat científic – Nivell B2 d’Anglès – Títol Tutora de joc (ropec) – Títol de monitora de lleure
Publicat: 2/05/2023
Contacte
Monitor Estiu
💬 Ferran Bono
Hola, soc en Ferran i busco feina de monitor de colònies, casals d’estiu… Tinc el títol superior d’esports i estic registra’t al ROPEC. L’incorporació seria a finals de juny.
Publicat: 27/04/2023
Contacte
Monitor de colònies
💬 Eric Colas
Estic buscant alguna casa de colònies per a poder treballar a l’estiu. Tinc el titol de dinamitzador esportiu, el qual m’ha donat accés al ROPEC. Parlo perfectament català, castellà, alemany i angles.
Publicat: 27/04/2023
Contacte
Pràctiques monitor de lleure
💬 Cristina Creus
M’agradaria trobar una casa de colònies o un casal on poder realitzar les pràctiques de monitora de lleure. Per la zona del Tarragonès o la Segarra.
Publicat: 26/04/2023
Contacte
Monitora de lleure
💬 Laura
Hola! Soc la Laura, tinc 21 anys, i busco feina de monitora de lleure per l’estiu. Tinc el títol de monitora de lleure i experiència (3 anys sent monitora d’un Agrupament Escolta). Actualment, estic cursant el Grau de Psicologia de la UB, i tinc experiència fent cangurs i classes particulars, a nens de 6 a 17 anys. Estic interessada a treballar de monitora de lleure en una casa de colònies, però oberta a qualsevol possibilitat. Si encaixo en el perfil que busqueu no dubteu en contactar-me (644145484)! Moltes gràcies!!!!!
Publicat: 24/04/2023
Contacte
Demanda de treball
💬 Sergi Meya
Bona tarda, actualment estic buscant feina de monitor de lleure, tinc experiència en aquest sector, ja que, he estat de colònies i a diferents casals. M’agradaria forma part del vostre equip de treball.
Publicat: 24/04/2023
Contacte
Busco feina de monitora de lleure
💬 Clàudia
Hola, sóc la Clàudia, tinc 19 anys i visc a Sant Jordi Desvalls (prop de Girona) i busco feina de monitora ( m’he tret el títol) Tinc disponibilitat els mesos de juny, juliol i agost. He treballat en casals com a pre-monitora i estic estudiant un doble grau de magisteri d,Educació Infantil i Primària en anglès; Concretament acabo el segon curs aquest any. M,encanta la música, el dibuix, l,art en general i tot el que fa referència al lleure. Fins aviat, si és possible!!
Publicat: 22/04/2023
Contacte
Monitora casa de colonies/campaments
💬 Glòria
Hola! Em dic Glòria i busco feina de cara el estiu, Juliol i/o Agost, com a monitora de en cases de colònies. Tinc experiència al sector amb diferents grups d’edat i exercint diferents funcions. M’encantaria que comptessiu amb mi, tinc moltes ganes de treballar! Moltes gràcies
Publicat: 20/04/2023
Contacte
Monitora per a colònies d’esito 2023
💬 Mariona
Em dic Mariona i soc monitora de lleure. He treballat en diferents casals d’estiu amb infants i amb joves, també a menjadors escolars i he sigut monitora del cau 2 anys. Actualment estic acabant la carrera de Belles Arts. Busco feina per aquest estiu com a monitora en colònies d’estiu.
Publicat: 19/04/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Anna
Hola bones, el meu nom és Anna i soc del Vallés Oriental. Tinc el títol de monitora de lleure, i he format part d’una escola Waldorf durant 3 anys. També tinc el grau d’educació infantil, i tinc experiència com a cangur i mestra bressol en una escola en anglés. Actualment busco feina com a monitora de lleure en una casa de colònies. Atentament anna
Publicat: 18/04/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Mireia
Hola em dic Mireia i porto 10 anys en el món del lleure, soc monitora i em falten les pràctiques de directora de lleure. M’agrada molt estar amb els infants i més amb els petits, tinc el títol d’educació infantil.Busco feina per estar en una casa de colònies durant els mesos de Juliol i/o Agost amb una disponibilitat total. Disposo de carnet B i vehicle propi.
Publicat: 13/04/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Judit
Bones!! Em dic Judit i sóc de Caldes de Montbui (Barcelona). Aquest curs acabo el grau d’educació Primària. A més, tinc el títol de monitora de lleure i he treballat de monitora a casals i classes amb infants. És per això, que es pot veure que m’encanten els infants i compartir amb ells totes les seves vivències. Tinc moltes ganes de treballar. La meva disponibilitat per a l’estiu és total a partir de la última setmana de juliol. Moltes gràcies per comptar amb mi!
Publicat: 7/04/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Anna Coll
Sóc una estudiant que busca feina per l’estiu a una casa de colònies, m’encanta treballar amb nens i nenes de totes les edats. He treballat de monitora de gimnàstica rítmica i bàsquet. Sóc molt espavilada i em porto molt bé amb els nens i nenes.
Publicat: 5/04/2023
Contacte
Socorrista – monitora de lleure
💬 Laura
Hola, Estic buscant feina de socorrista i monitora pels mesos d’abril-maig-juny d’aquesta temporada amb possibilitat de seguir a partir de setembre per al nou curs escolar. Tinc disponibilitat completa de dilluns a divendres, i possibilitat de quedar-me allotjada. Disposo de la titulació de socorrista aquàtica, monitora de lleure (en pràctiques), monitora instructora de Ioga i nutricionista esportiva vegana. Contacte:telf. +34 613 03 07 65
Publicat: 5/04/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Judith
Soc una noia de 20 anys amb titulació de monitora de lleure. He treballat tres estius en diferents casals i cases de colònies i, treballo durant l’any de monitora de menjador i de pati amb infants de primària.
Publicat: 29/03/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Berta
Bona tarda, el meu nom és Berta, i actualment estic en possessió del carnet de monitora de lleure, i m’interessaria poder treballar amb vostès durant l’estiu ja que tinc total disponibilitat de juliol, agost i setembre, i possible disponibilitat al juny (a concretar dates). Soc terapeuta ocupacional, formada en l’àmbit de l’educació especial. Tinc experiència com a monitora de casals hípics, casals escolars i camps de treball. Els adjunto el meu Currículum Vitae amb les meves dades. Moltes gràcies,atentament, Berta.
Publicat: 29/03/2023
Contacte
Monitora de colònies estiu 2023
💬 Judit
Benvolguts, El meu nom és Judit i tinc 25 anys. Porto més de 5 anys treballant en diferents sectors del lleure durant els estius i alguns festius. Sóc mestra d’educació infantil i primària i tinc el títol de vetlladora. Soc una persona molt oberta, proactiva i amb moltes ganes d’aprendre coses noves i poder aportar els meus coneixements als infants. Disposo de vehicle propi i estic interessada a treballar a l’estiu d’aquest 2023 com a monitora de casa de colònies a qualsevol lloc de Catalunya o a l’estranger. Moltes gràcies per comptar amb mi.
Publicat: 23/03/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Maria
Bones! Hem dic Maria i estic buscant feina de cara a la setmana santa o si no ja al estoy. Estic interessada en treballar en alguna casa de colònies o en casals d’estiu. Estic fent un cfgs de educació infantil i tinc experiencia com a monitora de lleure i disposo del titol de monitora de lleure.
Publicat: 21/03/2023
Contacte
Instructor de snowboard i ski, monitor de lleure
💬 Jordi
Hola amb dic Jordi, tinc el titol de monitor de lleure, soc instructor de snowboard i ski( td1), curs de esports fisicoesportiu en el medi natural cursat Andorra, porto molts anys a casas de colonies i fen de instructor a estacions de ski del pirineu i els Andes argentins, amb nens i nenes de totes les edats, visc a roses, tinc carnet clase B i vehicle propi, estic buscan feina de monitor de lleure a l’alt Empordà, per aquesta temporada 2023. Soc un noi alegre i divertit amb moltes ganes de treballar i a lo possible aprendrà coses noves.
Publicat: 20/03/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Sergi
Hola, em dic Sergi, actualment estic estudiant el grau d’Educació Primària. Estic buscant feina per aquest estiu com a monitor de lleure, tinc disponibilitat total els mesos de juliol i agost. Tinc el títol de monitor de lleure i porto més de tres anys treballant de monitor als estius i també durant el curs, com a monitor de menjador. L’any passat vaig estar per primera vegada intern a unes colònies i va ser una experiència molt bonica, que em va enriquir i em va fer créixer molt. Espero que aquest any ho pugui repetir. Salutacions.
Publicat: 17/03/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Maria
Bon dia, em dic Maria i actualment estic acabant 4t d’Educació Primària amb menció d’Educació Física. Tinc 21 anys i m’he format en diversos àmbits, tinc el títol de monitora de lleure, soc tècnica d’hoquei patins i ara estic acabant de treure’m el títol de CIATE. Estic interessada a treballar durant l’estiu fent colònies algunes setmanes. Pel que fa l’experiència en tinc molta i diversa, des de casals i colònies d’estiu fins a entrenadora, fent classes de robòtica i de reforç escolar. Quedo a la vostra disposició per a qualsevol dubte! Maria
Publicat: 8/03/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Angela
Hola! Soc Angela i visc a les Terres de L’Ebre a la ciutat de Tortosa. Disposo doel titul de monitora de lleure i aquest estiu ja vaig treballar fent les pràcties a un casal. Soc una persona amb molta mà amb els infants ja que he fet de cangur de nens de totes les edats i també classes de reforç escolar. Busco feina per treballar a setmana santa i a l’estiu. Agrairia si fos per la zona. Moltes gràcies!!
Publicat: 2/03/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Aixa
Bon dia, sóc l’Aixa un plaer. Tinc 25 anys, i des dels 16 que treballo en el món del lleure, sent la meva vocació. He estat a casals, colònies escolars, menjadors, esdeveniments ludicoesportius, etc. També sóc una gran amant de l’art, la consciència, … Faig teràpia a través de l’art. Tinc el carnet de monitora. I tot l’estiu disponible. Estaria encantada de venir a portar el meu granet de sorra ens unes colònies amb nenxs. (Visc a Barcelona). Mil gràcies. I ens veiem.
Publicat: 2/03/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Irene
Hola! Soc la Irene i visc a Lleida. Actualment, estic cursant tercer en el grau de psicologia a la Universitat de Barcelona i durant el curs exerceixo de monitora voluntària al CAU (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya), on fa més de quinze anys que hi formo part. Per altra banda, estic fent cangur a infants. A més, vaig realitzar les pràctiques en una empresa de lleure. Soc una persona molt alegre, m’encanta aprendre i passar-m’ho amb els nens i nenes. Estic interessada a treballar a l’estiu com a monitora de casa de colònies. Gràcies
Publicat: 23/02/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Bruna
Soc una noia de 20 anys que estudio psicologia. Durant el curs soc monitora als Escoltes on participo des de fa 12 anys, aquests dos ultims anys he preparat diferents activitats com excursions, dinàmiques de grup, campaments,… M’agrada molt la naturalesa i estar amb els infants i joves. Es per això que aquest estiu m’agradaria poder fer de monitora en cases de colonies perquè els nens i nenes gaudeixin i aprenguin passant-s’ho bé.
Publicat: 23/02/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Núria
Bones, el meu nom és Núria i soc de la província de Lleida. Tinc el títol de monitora de lleure, i he treballat a diferents casals. També tinc el grau d’educació infantil, i, actualment estic cursant el grau d’educació primària, encara que també tinc experiència com a cangur i mestra de classes particulars. Disposo de cotxe propi i busco feina com a monitora de lleure en una casa de colònies. Moltes gràcies, Núria
Publicat: 28/02/2023
Contacte
Monitora
💬 Paula
Hola! Soc la Paula i visc a Badalona. Actualment estic cursant quart en el grau d’educació primària i fa dos anys que treballo en casals d’estiu. Per altra banda, estic fent cangurs i classes particulars a altres infants. A més, he fet les pràctiques escolars a dos centres educatius i he guanyat molta experiència. Soc una persona molt oberta i proactiva, m’encanta aprendre i passar-m’ho amb els nens i nenes i que ells s’ho passin bé amb mi. Estic interessada a treballar a l’estiu com a monitora de casa de colònies a qualsevol lloc de Catalunya o a l’estranger. Gràcies. Paula.
Publicat: 10/02/2023
Contacte
Busco feina de monitora!
💬 Júlia
Hola, sóc la Júlia i sóc de Girona, tot i que durant la setmana estudio de tardes. Tinc el títol de monitora i he treballat de premonitora i de monitora en casals i al cau, a més de portar 7 anys de nena i 3 de monitora, per tant, el món del lleure no és una cosa nova. Sobretot, tinc experiència amb nens de 6-14 anys i disposo de vehicle propi. Tinc moltes ganes de treballar, moltes gràcies per comptar amb mi!
Publicat: 10/02/2023
Contacte
Busco feina de monitora
💬 Maria
Bones, soc Maria tinc 17 anys i soc de les Terres de l’Ebre. Estic cursant 2n del GM de Guia al medj natural i Temps de lleure. He realitzat les pràctiques del curs a una empresa d’esports d’aventura i al rocòdrom. Durant l’estiu passat vaig estar tambe com a monitora de la mateixa empresa d’esports d’aventura. M’agrada molt tractr amb nens i poder gaudir amb ells en activitats dinàmiques i diverses ja sigui pel medi natural o dins un pavelló. Busco feina per durant els 3 mesos d’estiu i si pugues ser possible ja per al curs vinent per emplenar les tardes. Gràcies!!
Publicat: 27/01/2023
Contacte
Busquem monitors per la temporada de primavera
Temps de Lleure
Tens ganes de treballar en el món del lleure? Tens disponibilitat entre setmana? Vols formar part d’un equip jove i motivat? Busques feina de monitor/a? Si has respost que sí a totes les preguntes, posa’t en contacte amb nosaltres! Les tasques a realitzar són les pròpies d’un monitor de colònies escolars, la majoria relacionades amb l’esport i el mar.
Publicat: 21/03/2024
Contacte
Vols formar part de l’equip de monitors/es del Xaloc?
Casa El Xaloc
Estem buscant monitors/es per incorporar-se a l’equip de monitors i monitores de colònies escolars que comprèn des de Març fins a finals de Juny. Busquem persones amb ganes de treballar en el món del lleure amb infants, apassionats/es de la natura i amb la motivació i l’entusiasme de dinamitzar i planificar activitats de totes les tipologies. El Xaloc som una casa de colònies situada a prop de la localitat de Calders, al Moianès, on eduquem en el lleure a partir de la proposta d’activitats i sortides en l’entorn natural. Entenem la nostra tasca dins d’un espai educatiu no formal en el qual es produeixen situacions d’aprenentatge i l’adquisició d’habilitats pel creixement integral de l’infant. Període: De Març a Juny. Salari: 1.140 euros nèts al mes Horari: Dilluns a divendres Titulació requerida: Carnet de monitor/a
Publicat: 17/01/2024
Contacte
Monitors/es de colònies temporada escolar 2024
Rosa dels Vents
Vols treballar com a monitor/a de lleure a una de les nostres Cases de Colònies durant la temporada escolar 2024? T’oferim formar part de l’empresa líder en centres de colònies, fent estades generalment d’entre 3-5 dies o visites de dia, a un dels nostres centres ubicats a les províncies de Girona, Barcelona i Lleida. Realitzem estades amb grups de totes les edats, amb moltes activitats d’aventura (caiac, BTT, quads, tirolines, rocòdroms…), activitats creatives, jocs de nit i de coneixença entre molts d’altres. FUNCIONS: – Execució del programa d’activitats. – Atenció als/les nens/es, adolescents i equip de professorat i acompanyants. – Preparació del material necessari per realitzar les activitats. – Cura del material. – Fer complir la normativa interna. – Motivar i cohesionar el grup de nens/es. CONDICIONS: – Oferim formació remunerada i específica en les activitats que es realitzen a cada centre. – Estades de colònies, a diversos dels nostres centres. – Manutenció i allotjament a càrrec nostre. – Possibilitat de fer immersió lingüística en anglès, amb suplement salarial. T’hi estem esperant!
Publicat: 17/01/2024
Contacte
Busquem monitors/monitores
💬 SORTIM Educació i Lleure
Hola. A SORTIM, Educació i Lleure estem buscant monitors/es per a diferents dates d’aquest mes de juny (del 6 al 9, del 12 al 14, del 14 al 16, del 19 al 21…) Tenim places per a cobrir a Prades, Cambrils, Tarragona, Lloret… Contracte fixe discontinu i sou segons conveni. Si estàs interessat/da, envia el teu CV actualitzat a jsales@sortimdecolonies.cat, indicant dates on pots estar disponible. D’altra banda, si coneixes algú que pugui estar interessat/da i pots, passa-li el contacte. Gràcies!
Publicat: 27/05/2023
Contacte
Monitors/es colònies escolars 2023
💬 Projecte Ulisses
Busquem monitors/es per colònies escolars a Banyoles per crear nou equip! de març a juny (inclòs), de dilluns a divendres. Horari de 9h a 13h, de 15h a 18h i de 21h a 22h (joc de nit) + formació prèvia en Educació Emocional. Contacteu al 695114152- Marta (whstp) o a projecteulisses@gmail.com (enviar cv, assumpte: monitors2023). Us hi esperem amb molta il.lusió! Equip jove, ambient molt maco i envoltats de natura 😉
Publicat: 10/02/2023
Contacte
Director/a i monitors/es Lleure
💬 Àbac Serveis Educatius
Bona tarda! Des d’Àbac Serveis Educatius cerquem diferents figures per dur a terme campaments d’estiu a Barcelona-Girona. A continuació especifiquem requisits.
– 1 Director/a de lleure titulat/da – Experiència fent campaments d’estiu, muntant tendes i fent travesseres – Capacitat de gestió i lideratge, iniciativa i proactivitat. – Dates (del 3 al 14 de juliol incloent cap de setmana) – Requisit: tenir carnet de conduir i cotxe
– 3 o més monitors/es de lleure titulats/es i/o amb Tècnic superior en activitats físiques i esportives. – Experiència fent campaments d’estiu, muntant tendes i fent travesseres – Experiència fent acompanyament a infants i joves. – Dates (del 3 al 14 de juliol incloent cap de setmana) – Persona responsable i dinàmica, amb capacitat de treballar en equip. *Sou conveni de lleure
Si esteu interessats/des envieu el vostre currículum a rrhh@abacserveis.com Moltíssimes gràcies!
Publicat: 10/02/2023
Contacte
Teachers d’anglès Casa de Colònies (Estiu)
💬 Rosa dels Vents
Rosa dels Vents és una empresa de serveis, amb més de quaranta anys d’experiència. Gestionem directament les nostres cases de colònies i organitzem totes les seves activitats, disposant d’un complet equip humà format per dirigents, educadors/es, pedagogs, esportistes, monitors/es, cuiners/es, personal de servei etc.

Perfil demandat
Ets professor/a d’anglès i busques feina per a aquesta temporada d’estiu en l’àmbit del lleure? T’oferim formar part de l’empresa líder en centres de colònies, fent estades de dissabte a dissabte a un dels nostres centres ubicats a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida. La teva tasca serà acompanyar a un grup de 10 nens i nenes durant una tanda d’una setmana, encarregant-te de cohesionar el grup, i realitzant classes d’anglès d’una forma dinàmica i divertida, jocs de nit, excursions i altres activitats. Podem fer un màxim de 2 tandes (setmanes) seguides, descansant una per tornar posteriorment.

REQUISITS
Disponibilitat total per fer pernocta al centre els dies de feina. – Experiència prèvia com a professor/a d’anglès, ja sigui a acadèmies, escoles o altres àmbits – Preferiblement amb experiència com a monitor/a o altres àmbits del lleure – Imprescindible nivell oral equivalent a l’Advanced (C1). Moltes ganes de viure-hi la experiència!

CONDICIONS: – Oferim formació específica del temari a impartir – Estades de colònies a diversos dels nostres centres. – Salari de 445,58€/b per tanda treballada – Manutenció i allotjament al nostre càrrec.

Envia el teu currículum a: seleccio@rosadelsvents.es
Publicat: 13/05/2022
Contacte
Ets monitor/a de lleure i busques feina per a aquesta temporada?
💬 Rosa dels Vents
T’oferim formar part de l’empresa líder en centres de colònies, fent estades generalment d’entre 3-5 dies als nostres centres ubicats a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida. Realitzem estades amb grups de totes les edats,amb moltes activitats d’aventura (kayak, BTT, quads, tirolines, rocòdroms…), activitats creatives, jocs de nit i de coneixença, entre molts d’altres.

Estem cercant monitors/es durant la temporada escolar-estiu, a partir de mitjans del mes de Març.

REQUISITS:
– Disponibilitat total per fer pernocta al centre els dies de feina.
– Experiència prèvia en campaments o colònies, esplais, CAU o altres activitats dins el lleure.
– Preferible amb titulació de monitor/a de lleure o altres relacionades (CFGS esports, animació sociocultural…).
– Disponibilitat complerta a partir de març.
– Valorable nivell alt d’anglès.

CONDICIONS:
– Oferim formació remunerada i específica de les activitats que es realitzen a cada centre.
– Estades de colònies a diversos dels nostres centres.
– Salari aprox. de 61€ bruts per dia treballat.
– Manutenció i allotjament al nostre càrrec.

Si tens disponibilitat per treballar durant la temporada escolar i ampliant fins la temporada d’estiu i, a més, t’apassiona el món del lleure, t’hi esperem!
Publicat: 08/03/2022
Contacte