Borsa Monitors

Aquest és un espai perquè els monitors i monitores puguin anunciar la seva oferta i les cases i allotjaments publicar les seves demandes.

Monitora de lleure (casa de colònies/campaments/casals d’estiu)
💬 Aida
Em dic l’Aida, tinc 18 anys i estic estudiant 1r del Grau de Mestre/s d’Educació Infantil. Actualment soc monitora a un esplai. Porto 1 any sent monitora i 9 anys sent nena, és a dir, que em connec molt l’entorn del lleure. També tinc el títol de monitora de lleure infantil i juvenil. M’agrada molt transmetre als nens i nenes la importància del lleure, els valors i coneixements que aporta, i les amistats que es creen; que és tot el que l’esplai m’ha aportat a mi durant aquests 10 anys. Tinc disponibilitat per a treballar des del 4 de juliol. Tenia pensat treballar en cases de colònies perquè els casals a aquesta data ja han començat, però estic oberta a si hi ha disponibilitat en casals d’estiu, també. I estic disponible fins el 29 de juliol, apurant molt fins el 31, perquè després marxo amb l’esplai de colònies. De cara l’agost, només tinc lliure la setmana del 15, per tant, si fos necessari i necessiteu la meva ajuda, estic disponible!
Publicat: 09/06/2022
Contacte
Monitora colonies/campaments/casal d’estiu
💬 Aina
Hola!! Em dic Aina, sóc de Lleida i tinc 20 anys. Tinc moltes ganes de poder educar en el lleure així que estic buscant feina a un casal o unes colònies per aquest estiu. Tinc la titulació de monitora i experiència prèvia amb grups d’infants en campaments, un cau i com a entrenadora. M’agrada molt l’esport i la natura. Disposo de carnet de conduir i del certificat de delictes sexuals, a part d’un nivell elevat d’anglès. Estic oberta a les ofertes! Moltes gràcies!
Publicat: 06/06/2022
Contacte
Monitora de colonies/campaments
💬 Marta
El meu nom és Marta Riu i tinc 21 anys. Fa anys vaig acabar el cicle mitjà d’atenció a persones en situació de dependència on vaig fer les pràctiques de vetlladora amb infants de 3 a 6 que presentaven alguna malaltia o tenien algun dèficit d’atenció i un cop acabat aquest cicle, vaig fer el cicle superior d’educació infantil amb modalitat Dual. On vaig realitzar les pràctiques remunerades en una escola amb infants de 3 a 6 anys. Actualment, estic fent la carrera d’educació infantil, ja que és el que realment m’agrada i em vull dedicar en un futur i també tinc el títol de monitora de lleure i també hi tinc experiència treballant.
Publicat: 25/05/2022
Contacte
Monitora de colonies/campaments
💬 Gloria Roger
Bones, soc la Gloria, tinc 25 anys, i estic buscant feina per aquest estiu o per tot l’any en campaments o colonies. Tinc el títol de monitora d’oci i temps de lliure, de vetlladora i pre-monitora. Així mateix, tinc experiència en el món del lleure, he estat diversos anys com a monitora el cau, casals d’estiu i en cases de colonies. Agrairia molt que si necessiteu una nova incorporació, no dubteusiu en contactar amb mi. Els agraeixo per endavant la seva atenció i els envio una cordial salutació, Gloria.
Publicat: 19/05/2022
Contacte
Monitora de lleure
💬 Marusi
Hola, em dic Marusi, al juny faig 21 anys i m’agradaria treballar com a monitora de lleure. Tinc el títol de monitora de lleure, el C1 en anglès, i experiència en un casal amb nens i nenes amb diversitat i dificultats d’aprenentatge. Estic disponible a partir de l’11 de juliol, i tot l’agost i setembre.
Publicat: 13/05/2022
Contacte
Monitora de lleure per l’estiu
💬 Mònica
Hola! em dic Mònica i tinc 27 anys i 5 anys d’experiència com a monitora de transport escolar, un estiu en un casal esportiu i un altre com a voluntària a un esplai. Estaria interessada en treballar a l’estiu a cases de colònies, esplais o Casals. Gràcies per la seva atenció.
Publicat: 13/05/2022
Contacte
Monitora de lleure
💬 Marina
Hola! Em dic Marina, tinc 21 anys i estic acabant el cicle superior d’Educació infantil. També tinc el titol de monitora de lleure. Tinc experiencia en casal i en festes d’aniversaris per infants. M’agraden molt els nens i m’agradaria que em donguessiu l’oportunitat de treballar amb vosaltres aquest estiu i a la vegada agafar experiencia amb cases de colonies. Gràcies per la vostra atenció
Publicat: 30/04/2022
Contacte
Monitora de lleure per a l’estiu
💬 Gloria Roger
Bones, soc la Gloria, tinc 25 anys, i estic buscant feina per aquest estiu o per tot l’any en campaments o colonies. Tinc el títol de monitora d’oci i temps de lliure,i de vetlladora. Així mateix, tinc experiència en el món del lleure, he estat diversos anys com a monitora el cau, casals d’estiu i en cases de colonies. Agrairia molt que si necessiteu una nova incorporació, no dubteusiu de contactar amb mi. Els agraeixo per endavant la seva atenció i els envio una cordial salutació, Gloria.
Publicat: 27/04/2022
Contacte
Monitora casa de colonies/campaments
💬 Maria
Hola, bones! Em dic Maria, tinc vint-i-un anys. Tinc moltes ganes de poder educar en el lleure així que estic buscant feina a un casal o unes colònies per aquest estiu. Tinc la titulació de monitora i experiència prèvia amb grups d’infants. M’agrada molt l’esport i la natura. Disposo de carnet de conduir. Estic oberta a les ofertes! Moltes gràcies!
Publicat: 25/04/2022
Contacte
Monitora campaments d’estiu
💬 Maria Moral
Bones 🙂 Soc la Maria Moral. Estudiant de l’últim any del doble grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport amb Educació Primària. A més a més, tinc el títol de monitora d’oci i temps de lleure. Soc una apassionada de la natura, l’esport i tot el que estigui relacionat. Així mateix, tinc experiència en el món del lleure, puix que he estat diversos anys com a monitora d’esplai, casals d’estiu i monitora de menjador. M’agradaria que em donéssiu l’oportunitat de poder tenir un primer contacte i poder treballar als campaments d’estiu.
Publicat: 20/04/2022
Contacte
Monitora de lleure
💬 Sílvia Lamolla Gómez
Em dic Sílvia, tinc 21 anys. Actualment estic fent de monitora a una escola de primària (Escolàpies- Igualada) a dos grups d’entre 3 a 11 anys. Estic cursant el nivell B2 d’anglès, tinc el títol de Monitora de lleure infantil i juvenil i he estudiat Disseny gràfic. Busco un casal o unes colònies per aquest estiu. Gràcies!
Publicat: 19/04/2022
Contacte
Monitora de lleure casal/colònies d’estiu
💬 Mar
Bones, em dic Mar i soc estudiant de física de la Universitat de Barcelona. Tinc el títol de monitora de lleure i disponibilitat tot el juliol i agost. Busco un casal o unes colònies per treballar aquest estiu. He estat entrenadora de bàsquet tres anys i he fet pràctiques a un cau. Moltes gràcies!
Publicat: 12/04/2022
Contacte
Monitora per l’estiu
💬 Mafalda
Em dic Mafalda, tinc 22 anys i actualment estic cursant el primer curs del grau superior d’Integració Social. Tinc el títol de monitora de lleure infantil i juvenil, i m’agradaria trobar un treball en un casal, una casa de colònies, un menjador, etc., per aquest estiu 2022. M’adapto bé i ràpidament a qualsevol feina, activitat o tasca que s’hagi de dur a terme. Per més informació o qualsevol dubte, parlem quan tingueu un moment. Gràcies per l’atenció! .
Publicat: 12/04/2022
Contacte
Biòloga i educadora de lleure
💬 Hanna
Hola soc la Hanna i aquest juny acabo la carrera de biologia a la UB. Tinc el títol de monitora de lleure i tinc experiència en colònies d’educació ambiental. He estat en un esplai fent casals i colònies des de fa 3 anys. Busco feina per fer de monitora de colònies aquest estiu 2022. Tinc carnet i vehicle propi. .
Publicat: 09/04/2022
Contacte
Monitor, mestre de primària, i professor d’anglès
💬 Arnau
Hola em dic Arnau, tinc 23 anys i busco feina a l’estiu. Sóc mestre de primària i professor d’anglès. També tinc el títol de monitor, i 5 anys d’experiència.
Publicat: 06/04/2022
Contacte
Casal o colònies d’estiu
💬 Noelia
Bones! Em dic Noelia i tinc 19 anys. Tinc el títol de monitora de lleure i estic buscant una feina d’estiu sigui a un casal o unes colònies. Agrairia molt que em poguessiu tindre en compte si necessiteu algú!
Publicat: 06/04/2022
Contacte
Monitora de Lleure
💬 Ariadna
Hola, sóc l’Ariadna Arévalo, penjo aquest anunci, ja que estic interessada a treballar a com a monitora de lleure. Actualment tinc el títol de Monitora de Lleure i d’Integradora Social. Els agraeixo per endavant la seva atenció i els envio una cordial salutació, Ariadna
Publicat: 06/04/2022
Contacte
Monitor Casals estiu
💬 Gerard Gil
Hola, em dic Gerard, tinc 20 anys i estic buscant feina com a monitor per aquest estiu ( 23 juny – 31 juny ). Tinc el títol de monitor i experìencia com a Cap de secció en l’Agrupament Escolta Roland Philipps (Barcelona ). Estic habituat a preparar sortides i activitats de dia o campaments de llarga durada. M’agrada molt la canalla i les activitats a l’aire lliure. Em podeu trucar al 685.56.76.37 Gràcies
Publicat: 05/04/2022
Contacte
Feina de monitora de lleure
💬 Paula
Bones, em dic Paula i tinc 23 anys. Soc estudiant de l’últim curs de psicologia i tinc el títol de monitora de lleure. Estic buscant feina per treballar en algunes colònies per setmana santa o estiu. Si necessiteu una nova incorporació, no dubteu de contactar amb mi.
Publicat: 23/03/2022
Contacte
FP, Educadora Infantil
💬 Isabel Chinchó
Hola soy Isabel Chinchó una joven con experiencia en el mundo del lleure y en la educación formal.
Tengo el titulo de Educadora Infantil y el monitora de lleure.
Actualmente estoy buscando trabajo para poder seguir creciendo a nivel laboral.
Publicat: 08/03/2022
Contacte
Busco feina de monitor o director d’oci
💬 Sergi Morillo
Hola, soc en Sergi i tinc 2 anys d’experiència en el món del lleure. Disposo el grau superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, Monitor de lleure i Director de lleure. Soc una persona treballadora, ambiciosa i m’agrada transmetre positivitat. Estaria disposat de fer qualsevol entrevista o el que creieu convenient. Si voleu saber més informació sobre mi, estaré encantat de respondre.
Atentament.
Publicat: 11/02/2022
Contacte
Monitora casals i colònies
💬 Georgina
Sóc Georgina filòloga de xinès, tinc 22 anys. Estic llicenciada en Estudis d’Àsia Oriental amb especialització en economia, politologia i sociologia. En un parell d’anys cursaré un màster a l’estranger de preparació de professorat. Mentrestant, busco adquirir experiència treballant a la meva vocació que són els nens i la natura. He sigut professora de ioga, tinc experiència com a monitora i aposto sempre per una educació basada en el mètode Montessori.
Publicat: 07/02/2022
Contacte
Monitora
💬 Marta Pallàs
Estic treballant com a monitora de menjador i d’esplai. Tinc el títol de monitora de lleure educatiu i estic estudiant el grau de Mestra d’Educació Primària. Em considero una persona creativa, alegre, amb iniciativa, esportista, responsable, curiosa, amb paciència, optimista i amb bon tracte amb la gent i els infants.
Publicat: 06/02/2022
Contacte
Teachers d’anglès Casa de Colònies (Estiu)
💬 Rosa dels Vents
Rosa dels Vents és una empresa de serveis, amb més de quaranta anys d’experiència. Gestionem directament les nostres cases de colònies i organitzem totes les seves activitats, disposant d’un complet equip humà format per dirigents, educadors/es, pedagogs, esportistes, monitors/es, cuiners/es, personal de servei etc.

Perfil demandat
Ets professor/a d’anglès i busques feina per a aquesta temporada d’estiu en l’àmbit del lleure? T’oferim formar part de l’empresa líder en centres de colònies, fent estades de dissabte a dissabte a un dels nostres centres ubicats a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida. La teva tasca serà acompanyar a un grup de 10 nens i nenes durant una tanda d’una setmana, encarregant-te de cohesionar el grup, i realitzant classes d’anglès d’una forma dinàmica i divertida, jocs de nit, excursions i altres activitats. Podem fer un màxim de 2 tandes (setmanes) seguides, descansant una per tornar posteriorment.

REQUISITS
Disponibilitat total per fer pernocta al centre els dies de feina. – Experiència prèvia com a professor/a d’anglès, ja sigui a acadèmies, escoles o altres àmbits – Preferiblement amb experiència com a monitor/a o altres àmbits del lleure – Imprescindible nivell oral equivalent a l’Advanced (C1). Moltes ganes de viure-hi la experiència!

CONDICIONS: – Oferim formació específica del temari a impartir – Estades de colònies a diversos dels nostres centres. – Salari de 445,58€/b per tanda treballada – Manutenció i allotjament al nostre càrrec.

Envia el teu currículum a: seleccio@rosadelsvents.es
Publicat: 13/05/2022
Contacte
Ets monitor/a de lleure i busques feina per a aquesta temporada?
💬 Rosa dels Vents
T’oferim formar part de l’empresa líder en centres de colònies, fent estades generalment d’entre 3-5 dies als nostres centres ubicats a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida. Realitzem estades amb grups de totes les edats,amb moltes activitats d’aventura (kayak, BTT, quads, tirolines, rocòdroms…), activitats creatives, jocs de nit i de coneixença, entre molts d’altres.

Estem cercant monitors/es durant la temporada escolar-estiu, a partir de mitjans del mes de Març.

REQUISITS:
– Disponibilitat total per fer pernocta al centre els dies de feina.
– Experiència prèvia en campaments o colònies, esplais, CAU o altres activitats dins el lleure.
– Preferible amb titulació de monitor/a de lleure o altres relacionades (CFGS esports, animació sociocultural…).
– Disponibilitat complerta a partir de març.
– Valorable nivell alt d’anglès.

CONDICIONS:
– Oferim formació remunerada i específica de les activitats que es realitzen a cada centre.
– Estades de colònies a diversos dels nostres centres.
– Salari aprox. de 61€ bruts per dia treballat.
– Manutenció i allotjament al nostre càrrec.

Si tens disponibilitat per treballar durant la temporada escolar i ampliant fins la temporada d’estiu i, a més, t’apassiona el món del lleure, t’hi esperem!
Publicat: 08/03/2022
Contacte
Anuncis antics:
Ofertes
Monitora
Tinc el titol de monitora, he fet de voluntaria en una ludoteca i he treballat com a monitora amb infants…
Publicat: 08/08/2020
Contacte
Pràctiques monitora de lleure
Bon dia, sóc una noia de divuit anys, estic en procés d’acabar el curs de monitora. M’agradaria fer pràctiques com… Publicat: 08/06/2020
Contacte
Monitora de lleure
Bones, em dic Míriam i porto des del 2004 treballant en el món del lleure Tinc experiència demostrable en esplai,…
Publicat: 07/31/2020
Contacte
Monitora de lleure Catalunya Central
Tinc 24 anys, 6 anys d’experiència en el món de lleure amb l’esplai i diversos casals d’estiu. He estat coordinadora…
Publicat: 07/27/2020
Contacte
Monitora i Directora Tarragona
Sóc monitora i directora des de fa 12 anys. He treballat com a monitora i directora de casals d’estiu d’infants…
Publicat: 07/14/2020
Contacte
 Monitor de pràctiques
Em dic Roger Fontserè, tinc 19 anys i estic estudiant INEFC. Estic fent el curs de monitor de lleure i…
Publicat: 07/13/2020
Contacte
Monitora d’activitats de lleure
Hola bona tarda. Sóc una noia de 18 anys que està cursant el curs de monitor d’educació en el lleure…
Publicat: 07/13/2020
Contacte
Monitora de lleure i temps lliure
Sóc monitora de lleure i tinc molta experiència en nens i nenes com a mainadera i professora de nens fins…
Publicat: 07/09/2020
Contacte
Monitora de lleure
Sóc monitora de lleure i tinc molta experiència en nens i nenes com a premonitora. També tinc experiència com a…
Publicat: 06/22/2020
Contacte
Demandes